Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1



Καρφιά, καβγάδες και αλλαγές στο Πρωινό Ant1



Ραγδαίες είναι οι αλλαγές στο Πρωινό του Ant1, με τους υπευθύνους να αναζητούν κατεπειγόντως λύση στο κενό και την απόσταση που τους καλύπτει από το Πρωινό mou. Τα αποτελέσματα φάνηκαν στην οθόνη μας νωρίς νωρίς σήμερα το πρωί.

Συνεργάτες πάνε κι έρχονται εντός και εκτός πλατό, μήπως και δουν την Σίσσυ με τον Χρήστο να παίζουν στα ίσια τους Σκορδολιαγκαίους.

Όπως ήδη σας είπαμε, η Χριστίνα Πολίτη θα εμφανίζεται πλέον μόνο τις ημέρες που βγαίνουν τα περιοδικά, (πιθανότατα Τετάρτη και Πέμπτη) με τον Παύλο Σταματόπουλο να παίρνει την θέση της στο πάνελ τις υπόλοιπες ημέρες.Ο στενός συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον οποίο άλλωστε πήγε «πακέτο» από τον Alpha το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην παρέα του πρωινού και μπροστά από τις κάμερες πλέον, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την εκπομπή να πάρει τα πάνω της.

Για την εκπομπή δεν ξέρουμε, (αν θα πάρει τα πάνω της), την Σίσσυ Χρηστίδου πάντως δεν φάνηκε να την βοηθάει ιδιαίτερα η παρουσία του. Κολλητοί, αλλά… πρώην και όχι νυν (κολλητοί) φαίνεται πως είναι πλέον Σίσσυ και Παύλος, αφού τα «καρφιά» καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας πήγαν «σύννεφο».

Αμφότεροι, μια… ξινίλα την είχαν. Με αφορμή – αρχικά – ρεπορτάζ τις ακραίες αντιδράσεις θαυμαστριών σε γνωστά πρόσωπα της σοουμπιζ, ο Παύλος απευθύνθηκε στην Σίσσυ, λέγοντας ότι μάλλον δεν άκουσε καλά το θέμα γιατί και οι Onirama το έχουν ζήσει αυτό. «Όχι, εσύ δεν άκουσες καλά γιατί το θέμα αφορούσε, όχι τον τραγουδιστή, που είναι ο σύζυγός μου, αλλά τον μπασίστα του συγκροτήματος… Στον μπασίστα να πάει άνετα όποια θαυμάστρια θέλει… »
Την «παγωμάρα» στο πλατό έσωσε ο Χρήστος Φερεντίνος, που πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα, αλλά η ωραία ατμόσφαιρα κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Το πάνελ πέρασε σε άλλη είδηση, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε το σαββατοκύριακο κανό στην Σκιάθο. «Καλά, αυτό που λέτε τώρα δεν υπάρχει… είναι αλήθεια αυτό ή μήπως υπάρχει παραπληροφόρηση;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. Ελα όμως που κανείς δεν της έδινε απάντηση… «Καλέ; Τι με κοιτάτε όλοι, λες και είμαι κουλή; Σε όλους σας δηλαδή τόσο φυσιολογικό φάνηκε το θέμα αυτό εκτός από μένα;»

Και μια και η Σίσσυ δεν μπορεί όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα άλλωστε τις εντάσεις, προσπάθησε να αποφύγει τον καβγά και τα κατάφερε. Αλίμονο στον σκηνοθέτη που την έκανε πλάνο τις στιγμές που την πείραζε ο άλλοτε αρχισυντάκτης της. Είπαμε άλλοτε; Α, ναι! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέσα στις αλλαγές που προωθούνται είναι και η θέση του αρχισυντάκτη, αφού ο Παύλος Σταματόπουλος δεν θα είναι ΚΑΙ αρχισυντάκτης.

Πάντως, σας θυμίζουμε ότι η αλλαγή με το πρόσωπο της Χριστίνας Πολίτη, πέρα από τις γενικότερες ανακατατάξεις, έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της κοσμοκογράφου ότι η δομή της εκπομπής θα έπρεπε να είναι διαφορετική, ενώ και η ίδια η Σίσσι ίσως να έπρεπε να συμπεριφέρεται πιο... φυσικά.

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Λάτσιος μας είχε διαβεβαιώσει πριν από λίγες ημέρες ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγών στο πρωινό γιατί τα παιδιά πάνε μια χαρά…

Το είδαμε… όλα καλά όλα ανθηρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.