Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Δενδιας προς Χρυσή Αυγή: Θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου....





Σκληρή αλλά ξεκάθαρη προειδοποίηση προς την Χρυσή Αυγή απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας για τα ντροπιαστικά γεγονότα της Κορίνθου, τονίζοντας στη Βουλή ότι τα Τάγματα Ασφαλείας που επιχειρεί να στήσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα συντριβούν «Τα τάγματα εφόδου στη χώρα αυτή, καπηλευόμενα μάλιστα τα εθνικά σύμβολα, δεν θα γίνουν ανεκτά. Θα συντριβούν» δήλωσε ο κ. Δένδιας.
Η Χρυσή Αυγή απάντησε δια του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είπε στον υπουργό «αφήστε τα δήθεν τάγματα εφόδου. Αυτά είναι φανταστικές καταστάσεις» ενώ παράλληλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη Νέα Δημοκρατία και τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο κ. Δένδιας όμως απάντησε εκ νέου ακόμα πιο ξεκάθαρα: «να έχουμε ευθεία εξήγηση για να μην υπάρχει παρεξήγηση: Τάγματα εφόδου στην χώρα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά



Πηγή:moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.