Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Τα γυμνά που άφησαν... ιστορία στα reality της ελληνικής τηλεόρασης


Μπορεί οι Φινλανδοί και τα σέξι κορίτσια του Big Brother να έγιναν θέμα παγκοσμίως, ωστόσο τα γυμνά δεν έχουν λείψει από την ελληνική τηλεόραση

Μετά το... αθώο Big Brother 1 και τους παίκτες να είναι μια μεγάλη παρέα και το ερωτικό στοιχείο να θυμίζει μαθητικά χρόνια (με εξαίρεση τη φήμη περί σεξ ανάμεσα σε Μαίρη-Πρόδρομο με φόντο το κοτέτσι), η έλευση του ιστορικού Bar το 2002 ήρθε να κάνει τα πράγματα στην ελληνική tv πιο hardcore.


Στέλλα Μπεζαντάκου  - Bar
Δεκάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου ξοδεύτηκαν για να αναλυθεί τι έγινε τελικά στην περιβόητη σκηνή όταν ο Άρης -ο πολλά-βαρύς πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού μαζί με την Στέλλα Μπεζαντάκου και το μόνο που ακουγόταν ήταν ο ήχος φιλιών. Δυστυχώς το στιγμιότυπο όσο και αν το ψάξαμε στο διαδίκτυο δεν το βρήκαμε, όμως εντοπίσαμε το μετά.
Φραντζέσκα Μελά - Big Brother 2
Την ίδια περίοδο απέναντι προβαλλόταν η δεύτερη σεζόν του Big Brother το οποίο έβγαλε και αυτό μια ξανθιά ύπαρξη που προκάλεσε. Ο λόγος για τη Φραντζέσκα Μελά για την οποία αφιερώθηκαν αρκετές εκπομπές οι οποίες ανέλυαν σε στοπ καρέ αν όντως υπήρξε nip slip την ώρα που άλλαζε ρούχα, καλεσμένοι να εκφράζουν τη δική τους -γεμάτη "ηθική"- άποψη και το συμπέρασμα να χάνεται κάπου πριν τις διαφημίσεις.
Σίσσυ Γιαννακοπούλου - The Wall.
Στο "The Wall" ο τηλεθεατής έμελλε να δει για πρώτη φορά ερασιτεχνικό βίντεο σεξουαλικών περιπτύξεων. Στα μαύρα σκοτάδια όμως. Πρωταγωνιστές η Σίσσυ και ο Τζώρτζης. Από τις δηλώσεις του τύπου "δε φοράω εσώρουχα πάνω κάτω" πήγαμε στο πλάνο όπου με πολύ (πολύ όμως) προσεκτική ματιά βλέπεις ότι κάτι κινείται με την εικόνα να συνοδεύεται από κοφτούς, χαμηλούς αναστεναγμούς. Και σε αυτήν την περίπτωση η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου πλάνου έγινε από αρκετές εκπομπές ώστε να το εμπεδώσουμε.
Tshiela Oksanen (ελληνιστί Τσίλα) - Φάρμα 2
Λίγα χρόνια πριν η Τσίλα κάνει πλύση εγκέφαλου στα ταλαιπωρημένα εγκεφαλικά κύτταρα του Έλληνα τραγουδώντας "Μαύρη, μαύρη", έκανε το πέρασμά της από τη δεύτερη σεζόν της Φάρμας κάπου το 2004. Το sexy στοιχείο της Τσίλα ήταν αυτό που προβαλλόταν κυρίως με στιγμές όπως να κάνει μπάνιο στη φύση topless και ο φακός να αφήνει υπόνοιες γυμνού εξιτάροντας περισσότερο τη φαντασία του τηλεθεατή.
Ελίνα Μπεκάκου - Big Brother
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Ελίνα Μπεκάκου στο Big Brother του Alpha. Η Ελίνα χάρη στις αναλογίες της φρόντισε να προσφέρει θέαμα στους τηλεθεατές. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό καθώς ήταν η πρώτη που μπήκε στο παιχνίδι και η πρώτη που αποχώρησε.










Πηγή:newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.