Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Συνάδελφοι των αδικοχαμένων στην Κρήτη προέβλεπαν το ατύχημα!



Για την Κρήτη η 12η Δεκεμβρίου 2012 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της ως η μέρα μιας ανείπωτης τραγωδίας.


Ο χαμός του διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρη Βουρβαχάκη και του προέδρου των εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη βύθισε στο πένθος τις οικογένειές τους, τους συναδέλφους τους στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, αλλά και ολόκληρη τη Κρήτη. Το κενό που αφήνει η απώλειά τους είναι τρομακτικά μεγάλο και πολύ δύσκολα θα καλυφθεί.

Όλη η Κρήτη σήμερα κλαίει πάνω από τα συντρίμμια του ΕΚΑΒ… Μάλιστα το πιο σοκαριστικό από όλα είναι το γεγονός ότι συνάδελφοι των αδικοχαμένων αντρών, περίμεναν πως κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι τέτοιο.

«Θα γινόταν κι αυτό... Με ξεχαρβαλωμένα οχήματα και φθαρμένα ελαστικά τα ασθενοφόρα προσπαθούσαν να καλύψουν τα περιστατικά», λένε μέσα στους λυγμούς τους οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ που περίμεναν κάτι τέτοιο λόγω των περικοπών στα σώματα ασφαλείας. Στα προβλήματα που θα δημιουργούνταν λόγω περικοπών είχε αναφερθεί και ο ίδιος ο Δημήτρης Βουρβαχάκης παλιότερα.
Star.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.