Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ: Ποιος γνωστός ηθοποιός αθωώθηκε για τοκογλυφία: Οι δύσκολες ώρες και ο διασυρμός [φωτο]


«Το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει σχολείο», αποκαλύπτει με πόνο ο δημοφιλής ηθοποιός που μέσα σε λίγες ώρες είδε να διασύρεται το όνομά του...

Δεν υφίσταται καμία κατηγορία για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τη φερόμενη σχέση του με την τοκογλυφία και το κύκλωμα της στον Βορρά. Ο ηθοποιός ένα χρόνο μετά απαλλάσσεται με βούλευμα, καθώς οι ενδείξεις που υπήρχαν για αξιόποινες πράξεις και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση με τα πολλά παρακλάδια, δεν ήταν σοβαρές.

«Τα πραγματικά περιστατικά αποκλείουν την ύπαρξη επαρκών ενδείξεων ενοχής του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, καθώς οι σκέψεις-συλλογισμοί βάσει των οποίων το συμβούλιο τούτο έκρινε από τα περιστατικά αυτά δεν προκύπτουν τέτοιες ενδείξεις ικανές να στηρίζουν σχετική κατηγορία», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Εκείνος, νιώθει δικαιωμένος αλλά τη χαρά του επισκιάζουν η θλίψη και ο θυμός για όλα όσα υπέστη τον τελευταίο χρόνο. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δεν ξεχνά τον Γολγοθά που πέρασε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του! «Με καταδίκασαν δίχως να ξέρουν, με έβγαλαν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, παρουσιάστηκα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ως νονός, με εξευτέλισαν, το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει στο σχολείο, έφτασα σε δύσκολο σημείο, παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου» αναφέρει με οργή ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ευχαριστεί πολύ τη δικαιοσύνη αλλά και τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον στήριξαν και ξεκινάει νέο αγώνα ώστε να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.