Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ομαδικός βιασμός βρετανίδας δασκάλας στην Ταϊλάνδη



Τη βίασαν τέσσερις άντρες κοντά στο μέρος όπου έμενε με το σύντροφό της

Μια νεαρή βρετανίδα δασκάλα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Ταϊλάνδη, δύο εβδομάδες μετά τη μετακόμισή της στην περιοχή Nakhon Sri Thammarat.

Η 22χρονη είχε αποδεχτεί πρόσκληση για να εργαστεί ως δασκάλα αγγλικών και παρέμεινε στην περιοχή μέχρι να επιβεβαιώσει ότι είχε πάρει τη δουλειά. Τα ξημερώματα του Σαββάτου τη βίασαν τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές οι δράστες εντόπισαν το θύμα τους τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγο αφότου είχε φύγει από ένα εστιατόριο που σέρβιρε ποτά μέχρι αργά.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η 22χρονη ήταν μεθυσμένη και δεν ακολούθησε το σύντροφό της που είχε ταξιδέψει μαζί της, ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα από το μαγαζί. Οι δράστες τη μετέφεραν σε ένα διπλανό κτίριο και τη βίασαν επανειλημμένα σε ένα μπαλκόνι, όπου και βρέθηκε στις 5 το πρωί να κλαίει ασταμάτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.