Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Ιουλία προκαλεί... εκρήξεις! (photos+videos)


Η Ιουλία Σνίγκιρ είναι η γυναίκα που παίρνει στο... κυνήγι τον Μπρους Γουίλις θέλοντας να αποδείξει πως δεν είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.


Η εκρηκτική καλλονή μετέχει στην τελευταία έκδοση του διάσημου αμερικάνικου έργου σε... συνέχειες, το οποίο γυρίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ρωσία και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το Onsports δεν θα μπορούσε να μην σας την παρουσιάσει.

Η Ιουλία, η Σνίγκιρ ντε, προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει καριέρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, την Αμερική και δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο... μπαμ αν δεν ήταν στο πλευρό του Μπρους Γουίλις, ως η εκρηκτική ρωσσίδα πράκτορας! Ναι μπορεί να μοιάζει με κλασικό το σενάριο, αλλά κάτι τέτοιο δεν μας... τρελαίνει!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν και τα συμπεράσματα δικά σας...





























Πηγή:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.