Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πικάντικες αποκαλύψεις για την Elizabeth Hurley

 

Βιβλίο-φωτιά φανερώνει τις άγνωστες πτυχές της ηθοποιού
Πικάντικες αποκαλύψεις για μία «άτακτη» Elizabeth Hurley φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Tom Sizemore με το βιβλίο του με τίτλο «By Some Miracle I Made It Out Of There».

Η περιγραφή της «αποπλάνησής» από την εκρηκτική Elizabeth Hurley κόβει την ανάσα. 

«Όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας “Passenger 57”» όταν και πρωτοείδε, όπως γράφει τώρα ο 51χρονος ηθοποιός «μια από τις ομορφότερες γυναίκες με άψογο μαυρισμένο δέρμα και ένα χαριτωμένο γέλιο». 

Μέσα σε δύο ημέρες και παρά το γεγονός ότι είχε σχέση με τον Hugh Grant, η 47χρονη σήμερα Βρετανίδα ηθοποιός κάλεσε τον Sizemore στο δωμάτιο της. 

«Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και όταν βγήκε έξω φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Ήταν εσώρουχα που έκαναν την εμφάνιση της αργότερα στην ταινία Austin Powers να φαντάζει σεμνή! Ανέβηκε στο τραπεζάκι του καφέ και τα πέταξε όλα. Και μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γύρισε και με ρώτησε: μήπως είναι πολύ προκλητικό για σένα;»

Και συνεχίζει: «Κατέβηκε από το τραπέζι, χαμήλωσε τα φώτα και ξεκίνησε να χορεύει στο ρυθμό της αισθησιακής μουσικής. Και όταν ολοκλήρωσε το χορό της, κάναμε σεξ. Ήταν καταπληκτικά. Συνήθως όταν κάνεις με κάποιον σεξ για πρώτη φορά είναι λίγο αμήχανα. Με την Elizabeth ήταν απίστευτα από την αρχή. Εγκαταστάθηκα στο δωμάτιο της μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και μετά επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες».

Τέλος ο ίδιος παραδέχεται ότι η σχέση των δύο δεν ευδοκίμησε, με τον Sizemore να ομολογεί ότι ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την όμορφη Liz.



Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.