Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τσόντα … σε γιγαντοοθόνη κεντρικής πλατείας !






H γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί σε κεντρική πλατεία πόλης της Κίνας κανονικά έπρεπε να προβάλει το διαφημιστικό μήνυμα της εταιρείας στην οποία ανήκε.
Ωστόσο, για περίπου 10 λεπτά, έκπληκτοι οι περαστικοί αντί να βλέπουν στην οθόνη το διαφημιζόμενο προϊόν, έβλεπαν σκηνές σκληρού σεξ.

Ο τεχνικός της διαφημιστικής εταιρείας που ήταν επιφορτισμένος με το έργο της προβολής του διαφημιστικού μηνύματος καθόταν στο γραφείο του και θεωρώντας, προφανώς, ότι έχει τα πάντα υπό έλεγχο «χαλάρωνε» παρακολουθώντας στον υπολογιστή του μια αισθησιακή ταινία και συγκεκριμένα το φιλμ «Απαγορευμένος Θρύλος: Σεξ και τσοπστικς».

Ενα λάθος κλικ, όμως, συνέδεσε τον υπολογιστή του με τη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί σε κεντρική πλατεία πόλης της επαρχίας Τζιλίν και έτσι, αντί για το διαφημιστικό μήνυμα, άρχισε να προβάλλεται στην οθόνη η αισθησιακή ταινία. Η διαφημιστική εταιρία στην οποία ανήκε η οθόνη ειδοποίησε τον τεχνικό για τη ζωντανή μετάδοση της… τσόντας αφού έπαιζε στη γιγαντοοθόνη επί τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο.Τα νέα της τυχαίας προβολής εξαπλώθηκαν γρήγορα και φωτογραφίες της ταινίας να παίζει στην κεντρική πλατεία κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Τζίλιν έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.



Πηγή:okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.