Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ομοϊδεάτες του Κασιδιάρη τον αμφισβητούν: «Δεν είναι Έλληνας» (εικόνες)




Μια δυσάρεστη έκπληξη για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ήταν η συζήτηση που φιλοξενούσε το αμερικανικό ρατσιστικό φόρουμ Stormfront.org, με το οποίο αμφισβητούσε την Ελληνικότητα του Ηλία Κασιδιάρη και καλούσε τα μέλη του να απαντήσουν στην ερώτηση: «Είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, λευκός άντρας;»…

Η συγκεκριμένη δημοσίευση του Αμερικάνικου ακροδεξιού φόρουμ (η οποία δεν είναι πλέον προσβάσιμη εδώ και κάποιες ώρες και έχει «κατεβεί» από τους διαχειριστές) μόνο κολακευτική δεν είναι για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, αφού τα μέλη της εν λόγω ιστοσελίδας τον παρουσιάζουν ότιδήποτε άλλο εκτός από χαρακτηριστικό δείγμα της Αρίας Φυλής.


Το μέλος της εν λόγω ιστοσελίδας με το ψευδώνυμο «Suedepuma», αφού έθεσε το επίμαχο ερώτημα στη συνέχεια ανεβάζοντας 4 φωτογραφίες του Κασιδιάρη, σχολίασε: «Κρίνοντας από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει κάποια αφρικανική πρόσμιξη. Δεν φαίνεται να έχει τα τυπικά ελληνικά ή ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε τί ποσοστό είναι Ευρωπαίος ή Αφρικανός».

Σε ανάλογο στιλ ήταν και το σχόλιο του χρήστη StefanF: «Μοιάζει σαν να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον χαρακτήριζα λευκό. Υπάρχουν ορισμένοι “ Έλληνες” που έχουν νέγρικο αίμα. Πρέπει να αναλύουμε τον καθένα πιο αντικειμενικά, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους»

Στη συνέχεια ακολούθησαν 11 σελίδες με σχόλια όπως:

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλλον έχει αφρικανικές ρίζες».

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης Μοιάζει με Αιγύπτιο».

«Ο Η.Κ. Μοιάζει με Βραζιλιάνο μιγά, δεν είναι λευκός»

«Ο Η.Κ. φαίνεται σαν έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον συμπεριλάμβανα στους λευκούς»

«Ο Η.Κ. δεν έχει νέγρικο αίμα, αλλά θα μπορούσε να έχει αίμα από Ρομά από Τούρκους»

«Αν τον έβλεπα στον δρόμο μάλλον θα υπέθετα πως δεν είναι Έλληνας. Τα χείλη του είναι μεγάλα, θυμίζουν Αφρικανό. Τον συμπαθώ πολύ τον τύπο, αλλά δεν θα συμφωνούσα να παντρευτεί καμία γυναίκα από την οικογένειά μου».

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (stormfront.org) κάνει κάλεσμα σε όσους ανήκουν στη «λευκή φυλή» να «προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τη φυλή τους και τον κόσμο», ενώ διοργανώνει ετήσιο σεμινάριο «φυλετικής καθαρότητας» κοντά στο Νόξβιλ του Τενεσί, μία «αποκλειστικά λευκή» περιοχή, όπως την χαρακτηρίζουν οι διαχειριστές του ιστολογίου. Άγνωστο παραμένει μετά από αυτή την δημοσίευση εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα είναι καλοδεχούμενος σε αυτό το ετήσιο φεστιβάλ των λευκών στον Αμερικάνικο Νότο. Εκεί όπου πολλοί από τους κατοίκους φημίζονται για τις ρατσιστικές απόψεις τους και είναι ακόμα θιασώτες του γνωστού ρητού: «The South WillRise Again»

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ Κ ΜΑΝΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΠΡΟΝΟΙΕΣ)ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ 2,5ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΕΙΧΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ(ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ).Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ-ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΡΟΔΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ................5701062232010......για περισοτερες πληροφοριες,στην ροδιακη εφημερηδα...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. http://search.babylon.com/?q=%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF+%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF&tt=010213_2004&babsrc=SP_def&mntrId=546a8a450000000000000022fac0aa2d

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.