Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση σε Λουτράκι και Αγ. Θεοδώρους με 16 συλλήψεις




Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή έως και το Σαββάτο πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Κορίνθου, των Αγίων Θεοδώρων και του Λουτρακίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια είκοσι επτά άτομα, εκ των οποίων εκατόν τριάντα δύο ήταν ημεδαποί και ενενήντα πέντε ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα έξι οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα τέσσερα άτομα, από τα οποία τριάντα εννέα ήταν ημεδαποί και δεκαπέντε ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαέξι άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Δύο ημεδαποί, για κλοπή.
Τέσσερις αλλοδαποί, για παραεμπόριο.
Ένας αλλοδαπός, για παραεμπόριο και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Ένας ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Ένας αλλοδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Τέσσερις ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας αλλοδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία υπόθεση κλοπής σε οικία, στην Κόρινθο Κορινθίας, καθώς και μία υπόθεση κλοπής οχήματος, στο Κιάτο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ και ενός 43χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.