Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στην 3η θέση ο Ποσειδώνας ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ





Η 20η αγωνιστική και οι υπόλοιπες δύο θα κρίνουν την 4άδα στις υψηλές θέσεις


 και την 2άδα του υποβιβασμού. Αυτό αποδεικνύει πόσο ανώτερο είναι το φετινό. Τα αποτελέσματα ήταν: Φοίβος Συκεών – Αναγέννηση Βύρωνα 27-26, ΑΕΚ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ 21-24, Αερωπός Έδεσσας – ΧΑΝΘ 22-23, Διομήδης Αργους – ΠΑΟΚ 31-24, Αρχέλαος Κατερίνης – Φίλιππος Βέροιας 21-27 και Ποσειδών Λουτρακίου – ΓΑΣ Κιλκίς 25-19.
Τα σημεία αναφοράς της αγωνιστικής είναι δύο γεγονότα. Η νίκη του Δούκα επί της ΑΕΚ που της στέρησε το αήττητο που είχε μέχρι τώρα και η τροφική δηλητηρίαση που έτυχε στην ομάδα από το Κιλκίς στην διαδρομή του προς το Λουτράκι από φαγητό που έφαγαν στον δρόμο. Βέβαια δεν έδειξε να την επηρεάζει η ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή σε σεβασμό στην απώλεια μιας εξέχουσας προσωπικότητας στο χώρο της διαιτησίας, του Κου Μπάβα Φώτη που άφησε την τελευταία του πνοή το Μ.Παρασκευή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Μεγαλύτερες στιγμές του ήταν ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Ρωσία- Σουηδία το 2000 στο Ζάγκρεμπ, ο μικρός τελικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 ανάμεσα σε Ρωσία και Ουγγαρία, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών το 2003 Κριμ- Βαλένθια, αλλά και ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2002 Μπαρτσελόνα- Πόρτλαντ Σαν Αντόνιο.
Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και ας γίνει φωτεινό παράδειγμά προς όλους μας.

Μετά την έλευση του χρόνου τιμής, ξεκίνησε ο αγώνας με την ομάδα μας να δείχνει περισσότερο επηρεασμένη από την διακοπή των εορτών, όπως και η χαλαρότητα που επικρατούσε μετά το άκουσμα της ατυχίας της αντίπαλης ομάδας. Η όλη αυτή διαδικασία πέτυχε τον σκοπό της και μπήκαμε στον αγώνα χωρίς να είμαστε συγκεντρωμένοι. Οι αντίπαλοι όπως είχαμε πει, είχαν έρθει για να πάρουν το διπλό στο Λουτράκι και το έκαναν πράξη. Σοβαροί και με επιτυχημένες επιλογές διατηρούσαν την κυριαρχία τους στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας κατάφερε και πέρασε μπροστά στο σκορ μόλις στο 12 λεπτό με 5-4 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και το πρώτο ημίχρονο έληξε υπέρ των φιλοξενουμένων με 9-11.
Οι φωνές του προπονητή μας στα αποδυτήρια έδειξε ότι ξύπνησαν τους παίκτες μας που στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πιο δυναμικά και σε άμυνα και επίθεση. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά οι αντίπαλοι έβαλαν 3 γκολ και εμείς 6 με αποτέλεσμα να περάσουμε μπροστά με ένα γκολ και η κερκίδα να πάρει φωτιά. Το χειροκρότημα και η παρουσία του κόσμου έγινε η αιτία να συνεχιστεί η αγωνιστική ανάταση της ομάδας μας και μέχρι το τέλος του αγώνα να πετυχαίνουμε ακόμη9 γκολ έναντι των αντιπάλων με μόλις 4.
Φυσιολογικά ήρθε η νίκη επι της άξιας ομάδας του Κιλκίς που παρά την δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε έξω αγωνιστικά δήλωσε παρόν με όλες της, τις δυνάμεις και πραγματικά παρουσίασε ένα δυναμικό πρόσωπο και έναν δυναμικό αγώνα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιλκίς και τους ευχόμαστε περαστικά.

Η συνέχεια για την ομάδα μας είναι γνωστή σε όλους σχεδόν και είναι δύσκολη. Την Δευτέρα 28 Απριλίου παίζουμε με την ΑΕΚ που μετά την ήττα της θα έρθει στο Λουτράκι με απίστευτο πάθος για να διατηρήσει την πρωτιά της στην βαθμολογία και το πλεονέκτημα που της δίνει η πρώτη θέση για την δική της συνέχεια στα πλέι όφ του πρωταθλήματος.
Εμείς θέλουμε να παίξουμε αξιοπρεπώς και να προετοιμαστούμε για το επόμενο Σάββατο 3 Μαΐου, που θα παίξουμε όλη την χρονιά για την 4άδα με τον Π.Α.Ο.Κ.

Ευχαριστούμε τους 200 και πλέον φιλάθλους που μας στήριξαν με την παρουσία τους στον δύσκολο αγώνα μας. Ειδική μνεία θα κάνουμε στους Blue Bombays Loutraki που ε΄δωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο και βοήθησαν με την σειρά τους να νικήσουμε. Ελπίζουμε να χάρηκαν την εξέλιξη του παιχνιδιού και την ευτυχή κατάληξη που είχε ο αγώνας μας.
Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα με την ΑΕΚ.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες της πόλης μας Κο Βαρελά Αθανάσιο που πρόσφερε 1 δωροεπιταγή σε 1 τυχερό κατόχο κάρτας μελών/φιλάθλων της ομάδας μας, που ήταν παρών αλλά θα συνεχιστεί και στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια, για αγορές από το κατάστημα του Το Κουκί και το Ρεβίθι, με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα αξίας 15€ η κάθε μία, και την Κα Αλεξανδροπούλου Αλέκα με το κατάστημα Modern Home, που πρόσφερε σε 1 τυχερό κάτοχο κάρτας μελών/φιλάθλων της ομάδας μας 1 δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από το κατάστημά της, με ποιοτικό εξοπλισμό σπιτιού και θα συνεχιστεί στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια.
Πραγματικά μας συγκινεί αλλά ταυτόχρονα μας χαροποιεί η επιλογή των επαγγελματιών που ανταμείβουν με αυτό τον τρόπο την συμμετοχή των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας μας. Η στήριξη που προσφέρετε στο τμήμα μας είναι πολύ μεγάλη. Ελπίζουμε να υπάρχει και συνέχεια. Όλοι μαζί μια οικογένεια, που ο ένας στηρίζει και βοηθάει τον άλλον. Η ισχύς εν τη ενώσει.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 25-19
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-3, 5-4, 6-6, 8-8, 9-11 (ημχ.), 10-11, 12-14, 16-15, 19-15, 22-18, 25-19
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 1, Βαμβακάς 5, Πέρρος 7, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς, Μανιουδάκης, Τρουπής 5, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 3

ΓΑΣΚ (Γιάννης Λαζαρίδης): Παρασκευαϊδης, Κυπραίος 4, Δούγιας 6, Χαλκίδης, Δεληγιάννης 2, Δημάκης 5, Τοκατζόγλου 1, Παπαδόπουλος, Σισμανίδης, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 1, Κοβλακάς.
Διαιτητές: Τσακανίκας- Κολλάρος, Κόκκινη: 55:48 Δεληγιάννης (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 3/4-3/3.

Το τμήμα Χάντμπολ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.