Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Και επίσημα κρουαζιερόπλοια στην Κόρινθο.



Ανακαλύψαμε ποιο είναι το 4ο κρουαζιερόπλοιο που εχει κλείσει για την Κορινθία!!!


Ο Σταύρος Κεφάλας βρήκε πως η εταιρία Thomson Cruises συμπεριλαμβάνει το λιμάνι της Κορίνθου στους ενδιάμεσους προορισμούς. Και πιο συγκεκριμένα:

Ο γνωστός ταξιδιωτικός οργανισμός Thomson Cruises (θυγατρική της TUI) ανακοίνωσε την προσθήκη νέων ενδιάμεσων προορισμών προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων (ports of call) για το καλοκαίρι του 2015, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται & η Κόρινθος. Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρει το 2015 το κρουαζιερόπλοιο “Thomson Celebration” (1.200+ επιβάτες χωρητικότητα) στη Μεσόγειο (με λιμάνι αναχώρησης το Dubrovnik), προσθέτοντας επιπλέον 50.000 αεροπορικές θέσεις μέσω της Thomson Airways από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις προς τη συγκεκριμένη πόλη της Κροατίας, για τη διευκόλυνση εκείνων που θα θελήσουν να κάνουν τουρισμό κρουαζιέρας με το συγκεκριμένο πλοίο.





Πηγή:http://ekorinthos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.