Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σοφίας-Γέρου-Δελλή: Η τριάδα του Δέδε που “σκοτώνει” στο Λουτράκι !!!



Μία πανίσχυρη τριάδα κατεβάζει στον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων η Μαριλένα Σούκουλη. Μία τριάδα που κάνει εξ αρχής την διαφορά στο εκλογικό πεδίο.

Η μεγάλη εκπληξη βέβαια είναι η κάθοδος του πρώην δημάρχου Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Σοφία.
Ο κ. Σοφίας ανήκει στα ιστορικά πλέον στελέχη της Αριστεράς στην Κορινθία και είναι ένα απο τα μεγαλύτερα πολιτικά χαρτιά που πέφτουν στην μάχη των περιφερειακών εκλογών.
Ο Γιώργος Σοφίας είναι πολιτικός μηχανικός και η σύζυγος του καθηγήτρια στο Γεωπονικο πανεπιστήμιο Αθηνών.


Μία ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία του ψηφοδελτίου  είναι ο εξαιρετικός Μηχανολόγος-Μηχανικός Δημήτρης Γέρου.
Ενας άνθρωπος που χαίρει άκρας εκτίμησης στην περιοχή και για την επιστημονική του πορεία αλλά και την κοινωνική.Είναι απο τα σημαντικότερα πρόσωπα της πόλης του Λουτρακίου.
Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον χώρο του αθλητισμού.

Μία νέα και πολλά υποσχέμενη πολιτικός μηχανικός η κα. Χριστίνα Δελλή είναι η τρίτη του περιφερειακού ψηφοδελτίου των Δέδε-Σούκουλη για τον δήμο Λουτρακίου. Η πολύ αγαπητή στην νεολαία Χριστίνα,λόγω της κοινωνικής δράσης της οικογένειας της και του νεαρού της ηλικίας της αναμένεται να είναι το πρόσωπο των εκλογών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.