Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ‘’ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ’’ ερασιτεχνών ομάδων Mini Football ολοκληρώνεται… Λουτράκι, 8 Ιουνίου 2014




Το ‘INTERSPORT Soccer Challenge 2014’ ολοκληρώνεται το προσεχές 3ήμερο στις
εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά την τελική φάση του μεγαλύτερου τουρνουά ενηλίκων 5Χ5 την Κυριακή 8/6/2014. 
Η εταιρία αθλητικών ειδών INTERSPORT διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το ‘INTERSPORT Soccer Challenge 2014’. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος 30 clubs από όλη την Ελλάδα με 32 ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τους τελικούς αγώνες. Πλούσια αναμνηστικά δώρα περιμένουν τις ομάδες της τελικής φάσης και 3 μοναδικά δώρα για τις 3 πρώτες ομάδες, καθώς και αθλητικός εξοπλισμός και μπάλες Brazuca Mundial 2014 για τους νικητές της 2ης και 3ης θέσης. 
O μεγάλος νικητής κερδίζει ταξίδι 8 ατόμων με αεροπορικά και διανυκτέρευση για αγώνα UEFA Champions League 2014-015 με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης,  προσφορά του χρυσού  χορηγού της διοργάνωσης ADIDAS.
Σας περιμένουμε! 
Χαράλαμπος Πελέκης
Soccer Events Manager







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.