Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

11 συμβουλές για να κλείνετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!



Ένα φθηνό εισιτήριο ήταν και θα είναι το ζητούμενο πολλών ταξιδιωτών, αλλά πολλές φορές μπορεί να κρύβει μερικές παγίδες.


Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και εξοικονομήστε χρήματα, ανακαλύψτε ευκαιρίες και αποφύγετε τα «σκοτεινά» σημεία της αναζήτησης εισιτηρίων.

Ακολουθήστε 11 σημαντικές συμβουλές

- Εγγραφείτε στα newsletters όλων των αεροπορικών εταιρειών, που είναι βολικές για εσάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχουν δρομολόγια από το αεροδρόμιο, που βρίσκεται κοντά σας ή σε μια χώρα, που θα θέλατε να επισκεφθείτε. Αυτό θα σας εξασφαλίσει έγκαιρη ενημέρωση για τις καλύτερες προσφορές, εξοικονομώντας σας εκατοντάδες ευρώ.

- Για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, μην περιορίσετε την αναζήτηση σας από το αεροδρόμιο της πόλης σας. Ψάξτε και από κόμβους σε άλλες χώρες. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικές προσφορές από διαφορετικές χώρες και έτσι θα μπορέσετε να κρατήσετε τα χρήματα σας. Στη συνέχεια, αγοράστε ένα εισιτήριο μετ ‘ επιστροφής από το αεροδρόμιο σας προς το κομβικό σημείο, ξεχωριστά.

- Τολμήστε να είστε παρορμητικός. Κλείστε μια προσφορά μόλις την δείτε. Οι καλές ευκαιρίες σπάνια διαρκούν πολύ.

- Ταξιδέψτε σε μέρη που δεν είναι τόσο δημοφιλή. Επιλέξτε ένα διαφορετικό είδος διακοπών. Η λιγότερη ζήτηση συνοδεύεται πάντα από χαμηλότερες τιμές.

- Χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης, που καλύπτει πολλές αεροπορικές εταιρείες. Έτσι θα έχετε περισσότερες επιλογές και άρα πιθανότητες για ένα πιο οικονομικό εισιτήριο.

- Θυμηθείτε να ελέγξετε διπλά τις τιμές και τις ώρες των δρομολογίων, μπαίνοντας απευθείας στις σελίδες των αεροπορικών εταιρειών.

- Επωφεληθείτε από την στάση σε ενδιάμεσους σταθμούς και παραμείνετε μια ή δυο μέρες επιπλέον. Εάν το κάνετε αυτό θα έχετε ξαφνικά τρεις διακοπές σε μία.

- Αν είναι δυνατόν, ταξιδέψτε νωρίς το πρωί, εκτός αν δίνετε μεγάλη αξία στον ύπνο σας.

- Ταξιδεύοντας στη μέση της εβδομάδας θα εξοικονομήσετε κάποια μετρητά.

- Ενημερωθείτε σχετικά με την γεωγραφία και την ιστορία, καθώς και τους πολιτικούς και οικονομικούς δεσμούς της χώρας, που θα επισκεφθείτε. Οι περισσότερες χώρες στη Νότια Αμερική, για παράδειγμα, έχουν ιστορικούς δεσμούς με την Ισπανία. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε πολλά απευθείας δρομολόγια και ανταγωνιστικές τιμές για τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, από διάφορες αεροπορικές εταιρείες.

- Μάθετε ποιες αεροπορικές εταιρείες μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό των ονείρων σας. Δεν θα εμφανιστούν στις προτιμώμενες μηχανές αναζήτησης, αλλά απαιτούν να κάνετε κράτηση απευθείας από την ιστοσελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.