Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σε ποια χώρα γίνονται οι περισσότερες αυξητικές... πέους


Τα αποτελέσματα της εκτενούς έρευνας που έκανε η Διεθνής Ένωση Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής είναι ξεκάθαρα. Οι περισσότερες επεμβάσεις αύξησης πέους έγιναν σε ευρωπαϊκή χώρα και όχι στις ΗΠΑ όπως -ίσως- θα περίμεναν πολλοί.
Αυτή η χώρα ήταν η Γερμανία!
Συγκεκριμένα μέσα στο 2013 στη Γερμανία έγιναν 2.876 πλαστικές επεμβάσεις αυξητικής πέους, από τις συνολικά 15.000 που έγιναν σε όλο τον κόσμο, δηλαδή σχεδόν 1 στους 5 που έκαναν αυτή την επέμβαση, ήταν στη Γερμανία.
Στη δεύτερη θέση και... μίλια μακριά από τη Γερμανία, ήρθε η Βενεζουέλα με 473 επεμβάσεις. Στην τελευταία θέση -αναμενόμενα ίσως- ήταν το Ιράν με μόλις 12 επεμβάσεις.
Ωστόσο, από τα συνολικά 3 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις σε άντρες (12,8% επί του συνόλου των επεμβάσεων παγκοσμίως), η αυξητική πέους δεν ήταν η πιο συχνή. Αυτές ήταν η ρινοπλαστική, η μειωτική στήθους και η λιποαναρρόφηση.
Η έρευνα της ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) εξέτασε βέβαια κάθε είδους πλαστική επέμβαση που έγινε σε όλο τον κόσμο. Οι ΗΠΑ έχουν την πρωτιά στο σύνολο των πλαστικών επεμβάσεων κάθε είδους.
Η αυξητική στήθους και η λιποαναρρόφηση ήταν οι δύο πιο συχνές πλαστικές επεμβάσεις, με περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια τέτοιες επεμβάσεις να γίνονται μέσα στο 2013.
Μόνο οι ενέσεις μπότοξ και άλλες παρόμοιες μικροεπεμβάσεις τοπικής προσθετικής ξεπερνούν αυτά τα νούμερα, με 8,2 εκατομμύρια παγκοσμίως, αλλά δεν πρόκειται ουσιαστικά για πλαστικές επεμβάσεις.
Οι γυναίκες αποδείχτηκαν οι μεγαλύτεροι οπαδοί των πλαστικών επεμβάσεων, αφού το 87% όλων των επεμβάσεων (αντιστοιχεί σε πάνω από 20 εκατομμύρια επεμβάσεις!) έγινε σε γυναίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.