Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πως πάχυνε ο Γιώργος Λιάγκας




Τις ημέρες των διακοπών του απολαμβάνει στο νησί της Τήνου ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ANT1 Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε χαλαρούς ρυθμούς μετά από μία γεμάτη τηλεοπτική σεζόν και απολαμβάνει τα μπάνια του στις όμορφες παραλίες του νησιού. Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε και τον απαθανάτισε με λίγα παραπανίσια κιλά να χαλαρώνει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Τήνου, τα Καλύβια.











Προφανώς ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε τη συγκεκριμένη παραλία όχι μόνο για τα όμορφα και πεντακάθαρα νερά της, αλλά γιατί εκεί βρίσκεται και ένα από τα ομορφότερα beach bar, το «Μαρκοπέδιο». Εκεί ο επισκέπτης απολαμβάνει τα διάσημα μοναδικά κοκτέιλς Rako-chito και παρασύρεται στους chill out ρυθμούς κάτω από τα μεγάλα αρμυρίκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.