Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πώς έγινε το πρόσωπο των γυναικών που έτρωγαν επί 1,5 μήνα ΜΟΝΟ πεπόνια, καρότα, σπανάκι και μπρόκολο;;;


Kαθώς αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι, οι άδειες τελειώνουν και οι ώρες για ηλιοθεραπεία..



λιγοστεύουν, πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να... θρηνούν το μαύρισμά τους που σταδιακά εξαφανίζεται. Επιστήμονες, όμως, λένε ότι δεν θα έπρεπε αφού το μαύρο χρώμα που αποκτά το δέρμα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο η χρυσαφένια λάμψη που αποκτά με την κατανάλωση καροτενοειδών, μιας ειδικής κατηγορίας φρούτων και λαχανικών.


Ερευνητές του πανεπιστημίου Σεντ Αντριους μελέτησαν τις διαφορές στο δέρμα 35 φοιτητριών οι οποίες για ενάμιση μήνα έτρωγαν τουλάχιστον δύο μερίδες την ημέρα από τα φρούτα και τα λαχανικά αυτά. Τι διαπίστωσαν; Οτι η επιδερμίδα τους πήρε μια χρυσαφένια λάμψη. Μάλιστα, συμπέραναν, ότι η παραμικρή αλλαγή στη λήψη ή όχι των φρούτων και το λαχανικών αυτών είχε επίπτωση στο χρώμα του δέρματος και ότι η όποια αλλαγή συνέβαινε πολύ γρήγορα.


Φωτογραφίες πριν και μετά την κατανάλωση καροτενοειδών:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.