Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Έστειλε μπράβο να σηκώσει θεατή που δεν χόρευε με τα τραγούδια του... μόνο που ήταν ανάπηρος! [εικόνα]




Απίστευτη γκάφα του Κάνιε Γουέστ...



Η επιπολαιότητα και ο αυθορμητισμός αλλά και η προσωπική ματαιοδοξία, πολλές φορές μπορεί να κοστίσουν, πολύ ακριβά, κάποιες φορές. Σε απίστευτη γκάφα, έπεσε ο Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Αυστραλία. Ο ράπερ φώναξε στο κοινό να σηκωθεί να χορέψει και μάλιστα έκανε παρατήρηση σε δύο άτομα που δεν σηκώνονταν, χωρίς να έχει προσέξει ότι… δεν μπορούσαν.

Ο Κάνιε Γουέστ σταμάτησε το τραγούδι για να σηκώσει το κοινό, ωστόσο όταν είδε ότι δύο άτομα δεν υπάκουαν στις απαιτήσεις τους, τους ζήτησε προσωπικά να σηκωθούν.
Ο ένας εκ των δύο του έδειξε το προσθετικό του μέλος και ο Κάνιε του είπε «εντάξει εσύ είσαι οκ», ωστόσο στη συνέχεια αναγκάστηκε να σταματήσει ξανά το τραγούδι για να κάνει παρατήρηση σε έναν ακόμη «αντιρρησία»: «Είναι το μόνο που ζητάω για να συνεχίσω το τραγούδι, είναι απίστευτο!» είπε από τη σκηνή ο ράπερ και έστειλε τον σωματοφύλακά του στις κερκίδες να επιβεβαιώσει ότι ο θεατής ήταν όντως σε αναπηρικό καροτσάκι.
Ο 37χρονος τραγουδιστής δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων για την τακτική του, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πήγαινε σε κάθε έναν από τους θεατές ζητώντας του το λόγο επειδή δεν ήταν όρθιος.
Πάντως ο Κάνι Γουέστ δεν κατέχει την πρωτιά, αφού παρόμοια γκάφα μεγαλύτερου βεληνεκούς είχε κάνει και στο παρελθόν ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Ντι Σνάιντερ, ο οποίος προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο, να σηκώσει, όχι έναν ή δύο, αλλά ολόκληρη την κερκίδα αναπήρων κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

o ένας «πρωταγωνιστής» της συναυλίας δείχνει το προσθετικό μέλος του στον Κάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.