Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: Ο Σεφερλής ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ και έβαλε τα ΚΛΑΜΑΤΑ πάνω στην σκηνή!!! Γιατί λύγισε ο Μάρκος;


Σας γράψαμε για την αφιέρωση και την ευχή της γυναίκας του για τα γενέθλια του!
Δεν ήταν όμως η πρώτη που του ευχήθηκε χρόνια πολλά από κοντά καθώς όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι είχε σβήσει ήδη την πρώτη του τούρτα!

Ο Μάκρος Σεφερλής πέρασε ίσως τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής του! Μαζί με τους δεκάδες θαυμαστές του από κάτω και τη μητέρα του να του κάνει τεράστια έκπληξη πάνω στη σκηνή!
Ήταν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα όταν εμφανίστηκε η μητέρα του κρατώντας μια τούρτα! Ο Μάρκος σάστισε και έσβησε το κεράκι!

Εκείνη του ευχήθηκε να ζήσει, τον αγκάλιασε, τον φίλησε και ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος είπε: « Σε ευχαριστώ πολύ μαμά! Για όλα! Ξέρω πως ήταν το όνειρό σου να γίνεις ηθοποιός αλλά ήταν αδύνατο με τον πόλεμο του 40...εκπλήρωσα εγώ όμως το όνειρό σου! Σ αγαπώ» και προχώρησε σε μια αποκάλυψη: «Επειδή ήμαστε όλοι εδώ σαν οικογένεια, επειδή έτσι σας νιώθω, δεν κρύβω τίποτα και σας λέω πως μπαίνω στα 47!»






Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.