Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωστός ηθοποιός τραγουδάει στα πανηγύρια λόγω κρίσης [ΦΩΤΟ]



Παρά την κακή φωνή ο κόσμος τον αγκάλιασε...




Μια άλλη πτυχή της κρίσης στην τηλεόραση, με τα σίριαλ να είναι πετσοκομμένα και τις δουλειές να είναι μετρημένες στα δάχτυλα… Προχθες το βράδυ βρέθηκα σε ένα χωριό της Μεσσηνίας καλεσμένος σε φίλους και πήγαμε στο πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο στη Στέρνα. Εκεί προς έκπληξη μου είδα να τραγουδάει ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος! Με μουστάκι, λευκά μαλλιά, διαφορετικός, μεγαλωμένος…Οι ντόπιοι μου είπαν ότι το συνηθίζει, είναι από εκείνα τα μέρη λένε κι αυτός και τους τιμάει, ενώ η διπλανή παρέα άκουσα να σχολιάζει, «Πού τους έφτασε η κρίση! Να μας ξεκουφαίνουν στα πανηγύρια!».

Είναι λυπηρό να βλέπεις τους ανθρώπους που έχεις εκτιμήσει το έργο τους στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο να ξεπέφτουν έτσι. Και όχι ότι είναι ντροπή να πιάνεις το μικρόφωνο στο πανηγύρι, κάθε άλλο, αλλά φαινόταν ότι ο άνθρωπος δεν το είχε…

Βέβαια να πούμε και το άλλο, αγαπητός στον κόσμο, όταν κατέβηκε, είχε περισσότερες χαιρετούρες… ακόμα και από τον δήμαρχο της περιοχής Αναστασόπουλο (που βγήκε ως γνωστόν με μία ψήφο διαφορά) και ήταν επίσης εκεί με τη συνοδεία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.