Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο: Πλήρωσε «χρυσά» δύο σουβλάκια! (Φωτογραφία)







Ένα περιστατικό απίστευτης αισχροκέρδειας σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στα Χανιά με θύμα ένα άτυχο Έλληνα επισκέπτη, που πλήρωσε «χρυσά» τα σουβλάκια που παρήγγειλε.

Ο νεαρός, που επισκέφθηκε τα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές, έκανε το λάθος να γευματίσει σε ένα μια από τις λεγόμενες «τουριστικές» ταβέρνες στο λιμάνι, από αυτές που «γδύνουν» τους ευκαιριακούς πελάτες και κυρίως τους αλλοδαπούς παραθεριστές.

Η φειδωλή παραγγελία του ήταν δυο πίτες με γύρο και ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Όταν, όμως, του ήρθε ο λογαριασμός ο άτυχος άνδρας έμεινε εμβρόντητος, αδυνατώντας να πιστέψει στα ίδια του τα μάτια. Για δυο σουβλάκια και ένα νερό, το οποίο εν τέλει είπε… νεράκι, κλήθηκε να πληρώσει 22 ευρώ.

Εξάλλου, οι φωτογραφίες με την απόδειξη και το δελτίο παραγγελίας είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τελικά, ο πελάτης αναγκάστηκε να πληρώσει το αστρονομικό ποσό. Ωστόσο, τέτοιες νοοτροπίες από «δήθεν» επιχειρηματίες του τουρισμού εν μέσω κρίσης προσβάλλουν και δυσφημίζουν όχι μόνο τις Κρητικές τουριστικές επιχειρήσεις αλλά ολόκληρο τον ελληνικό τουρισμό.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.