Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τα σουβλάκια που τους σέρβιραν τους έστειλαν στο νοσοκομείο


Σάλος για μεγάλο ψητοπωλείο της
Πάτρας!

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις είναι οι περιπτώσεις τροφικής...


 δηλητηρίασης που παρατηρήθηκαν σε "επώνυμο" ψητοπωλείο της Πάτρας τις τελευταίες ημέρες. Προ ημερών η νεαρή Δήμητρα, ήταν η πρώτη που έπεσε στο κρεβάτι με πόνους στην κοιλιά και εμετούς.
Η κοπέλα, σύμωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", είχε μεταβεί στο συγκεκριμένο ψητοπωλείο για σουβλάκια μαζί με τον σκύλο της, που και αυτός σύμφωνα με την εφημερίδα έκανε τέσσερις εμετούς. Ένας ακόμη άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς όπως φαίνεται είχε χειρότερα συμπτώματα από την νεαρή Δήμητρα. Και εκείνος είχε φάει στο ίδιο ψητοπωλείο.
Η Χρυσάνθη, μόλις 18 ετών, μπήκε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση κρέατος από το ίδιο σουβλατζίδικο και διαπιστώθηκε πως είχε τροφική δηλητηρίαση. Οι πελάτες - θύματα είνια πολύ πιθανό να υποβάλλουν μήνυση, αφού όλοι είναι βέβαιοι πως αιτία της ταλαιπωρίας τους, ήταν το σουβλατζίδικο, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο ΕΦΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.