Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Λουτράκι: Συνεχίζει να πρωτοπορεί η Φιλαρμονική Λουτρακίου: Νέο τμήμα προετοιμασίας εισόδου και μουσικής προπαιδείας ξεκινάει από το Δεκέμβριο!



     Η Φιλαρμονική Λουτρακίου, ένα μουσικό σώμα πρότυπο για την περιοχή μας αλλά και όχι μόνο, διευρύνει συνεχώς
το πεδίο δράσης της τόσο σε επίπεδο εκδηλώσεων όσο και σε επίπεδο εκμάθησης και διδασκαλίας της μουσικής. Με κορυφαίο εκπαιδευτικό δυναμικό και πληθώρα δραστηριοτήτων προσφέρει διέξοδο στους νέους που επιλέγουν να περάσουν το κατώφλι της αλλά και υψηλή παρεχόμενη παιδεία.
     Το νεοσύστατο τμήμα της μουσικής προπαιδείας και προετοιμασίας εισόδου στη Φιλαρμονική απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Πρώτης αλλά και Δευτέρας Δημοτικού!
     Στόχος είναι μέσα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση να μυηθούν οι λιλιπούτειοι μαθητές στη μουσική αλλά και να προετοιμαστούν για την είσοδο τους στο σώμα! 
     Με μια πληθώρα δραστηριοτήτων ειδικά για παιδιά, ώστε καθώς αυτά μεγαλώνουν να αναπτύσσουν ικανότητες διευρύνοντας τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα τους. 
     Το παιδιά θα γνωρίσουν και θα αγαπήσουν την υπέροχο κόσμο της μουσικής. Θα αποκτήσουν την ικανότητα να ακούν και να τραγουδάνε σωστά παίζοντας μαζί με άλλα παιδιά, αναπτύσσοντας βιωματικά την αίσθηση του παλμού και του ρυθμού, του τονικού ύψους και των ηχοχρωμάτων.
     Τα μαθήματα που ξεκινούν από 1η Δεκεμβρίου θα γίνονται σε μικρές ομάδες και για μία φορά την εβδομάδα με κόστος μηνιαίας συμμετοχής το συμβολικό ποσό των 10€.
     Πληροφορίες και Εγγραφές καθημερινά από τις 4 μ.μ. – 9 μ.μ. στα τηλέφωνα 27440.67376 και 27440.67000.

     Με την υποστήριξη του συλλόγου «φίλων μουσικής»











1 σχόλιο:

  1. Με την υποστήριξη του συλλόγου «φίλων μουσικής»!!!

    Ποιος είναι αυτός ο σύλλογος φίλων μουσικής? Και εμείς είμαστε φίλοι της μουσικής, γιατί δεν είμαστε στον σύλλογο? Πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους? Ποιοι είναι? Που είναι? Τι κάνουν?

    Για την ώρα έχουν πάρει 6.000 ευρώ επιχορήγηση ή αλλιώς το 1/3 της συνολικής επιχορήγησης του δήμου στα πολιτιστικά !!!!!!

    Και υποστηρίζουν και την χριστουγεννιάτικη συναυλία (κουπόνι υποστήριξης 5 ευρώ!!!!!!) και υποστηρίζουν και τα νέα τμήματα (μόνο με 10 ευρώ τον μήνα!!!!!!)

    Για ενημερώστε και μας, τους ..... λιγότερο από αυτούς, φίλους της μουσικής !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.