Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)





Σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσια του συνεδριακού η φιλαρμονική χθες μας ταξιδεψε με την μουσικη της , στα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα. 



Έργα στο πνεύμα των ημερών όπως εμβατήρια, βαλς, πόλκες, χριστουγεννιάτικα κομμάτια και ένα κομμάτι ειδικά διασκευασμένο για μπάντα και σόλο βιολί συνέθεσαν το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος. Το έργο για σόλο βιολί αποτελεί πρώτη πανελλήνια εκτέλεση και θα το ερμηνεύσει η Ανίλντα Λιάκου, 1η βιολονίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
Στο δεύτερο μέρος η Φιλαρμονική συνέπραξε με τη σχολή χορού της Έλενας Μιχαηλίδου παρουσιάζοντας αποσπάσματα από το κλασσικό Χριστουγεννιάτικο μπαλέτο Καρυοθραύστης του Τσαικόφσκυ! Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μπαλέτα όλων των εποχών που παρουσιάζεται παγκοσμίως τις ημέρες των Χριστουγέννων. 
Τη συναυλία διεύθυνε  ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.
Μπράβο σε όλη την ομάδα!

1 σχόλιο:

  1. Η παράσταση πολύ καλή κ συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.....αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή στο Λουτράκι να καταλάβουν ότι δεν γίνετε να κρατάνε τόσες θέσεις για τους επισήμους (λέμε τώρα επισήμους.....επειδή κάποτε είχαν μια θέση στο Δήμο νομίζουν ότι για πάντα θα πρέπει να τους κρατάμε κ τις θέσεις).....κ οι γονείς των παιδιών να μην έχουν να κάτσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.