Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Του "στάθηκε" η τυρόπιτα στο λαιμό και πέθανε







Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια ενός 47χρονου από το Σίσι του νομού Ηρακλείου.
Ο άτυχος άνδρας λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου έτρωγε μια τυρόπιτα, που του "στάθηκε" στο λαιμό με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 47χρονος βρισκόταν στο σπίτι του και μόλις τα οικεία του πρόσωπα αντιλήφθηκαν την εισρόφηση του ξένου σώματος που έκανε τον άνδρα να χάσει το χρώμα του και την ανάσα του τον μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο των Μαλίων.

Εκεί οι γιατροί, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάλεσαν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε τον 47χρονο σε ημιθανή κατάσταση και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.