Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ: Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, Η ΝΥΧΤΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ




Τα δύο φώτα, ο Ήλιος και η Σελήνη, συναντήθηκαν τα ξημερώματα, ορίζοντας το Χειμερινό Ηλιοστάσιο & τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έγινε τα ξημερώματα ταυτόχρονα με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, που με τη θέση του αυτή ορίζει το χειμερινό ηλιοστάσιο.
Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές μέρες του χρόνου, γιατί ο Ήλιος αρχίζει και ανεβαίνει πάλι ψηλά, η μέρα σιγά-σιγά μεγαλώνει, ενώ τα αστρολογικά σημάδια μας σπρώχνουν σε νέες εκκινήσεις, δυναμικές και ουσιαστικές. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί νέες δραστηριότητες, ξεκαθαρίσματα σε θέματα που είχαμε αφήσει τον τελευταίο μήνα, καθώς και το κόψιμο κακών συνηθειών.
Η αιγοκερίσια ενέργεια βέβαια προκειμένου να φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα απαιτεί από εμάς να είμαστε «σοβαροί» και να προσπαθούμε γι’ αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Επίσης, ο Ήλιος στον Αιγόκερω δηλώνει ότι όλο τον επόμενο μήνα, αν εργαστούμε με ζήλο σε θέματα εσωτερικής και εξωτερικής βελτίωσης, θα απολαύσουμε σίγουρα τους καρπούς των προσπαθειών μας.
Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να κατασταλάξουμε σε αυτά που θέλουμε και σε αυτά που δεν θέλουμε και, στη συνέχεια, να τα ζητήσουμε από τους ουρανούς, πάντα με συγκέντρωση στο στόχο μας.
Γενικότερα, οι πλανητικές ενέργειες των ημερών μάς δίνουν την απαραίτητη ανθεκτικότητα ώστε να βάλουμε τα όριά μας σε όλους τους τομείς, να επιδείξουμε επιμονή και πίστη στους στόχους μας και τελικά να φτάσουμε στην κορυφή της επιτυχίας!
Τα ζώδια της γης και του νερού νιώθουν πιο άνετα με τη συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπαίνουν σε γήινα καλούπια, είναι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, ξεκινούν νέα πράγματα και τελικά ικανοποιούν τις επιθυμίες τους.
Πιο έντονα επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας οι Αιγόκεροι, οι οποίοι νιώθουν μεγάλη δύναμη και θα βιώσουν τις αλλαγές μέχρι το μεδούλι τους.
Οι Καρκίνοι είναι πολλοί ενεργοποιημένοι, έχουν την αμέριστη προσοχή του περίγυρου και ανακινούν διαρκώς θέματα γάμου, σχέσεων και συνεργασιών.
Οι Κριοί, αν και κάπως συμμαζεμένοι και περιχαρακωμένοι, προχωρούν επίσης σε σημαντικές αλλαγές και πιθανότατα σε… γάμο.
Οι Ζυγοί πιέζονται πολύ από την αιγοκερίσια απαιτητικότητα των ημερών και θα πρέπει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις τόσο σε οικογενειακά όσο και σε επαγγελματικά θέματα.
Τα Λιοντάρια επίσης βιώνουν ένα καρμικό διάστημα, όπου τα πρόσωπα και τα γεγονότα θα τους ξαφνιάσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.