Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Μπούκουρας: Δεν είμαι μαξιλαράκι της κυβέρνησης, ούτε Ναζί






υπέρ του Σταύρου Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Μπούκουρας στη δεύτερη ψηφοφορία.

Ο ίδιος δήλωσε ότι "Για να περάσει η Ελλάδα στην επόμενη μέρα, χρειάζεται σταθερότητα. Με χαρά και τιμή ψήφισα τον Σταύρο Δήμα. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και δεν φοβάμαι τίποτα. Θα με κρίνει ο κυρίαρχος λαός".
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μάλιστα επανέλαβε ότι οι λόγοι της θετικής ψήφου του είναι τοπικιστικοί, εφόσον Δήμας και Μπούκουρας κατάγονται από την Κόρινθο. Δεν αποδέχτηκε ότι είναι "μαξιλαράκι της κυβέρνησης" και φυσικά, "Δεν είναι Ναζί", όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Αναλυτικά το βίντεο με τις δηλώσεις Στάθη Μπούκουρα.

2 σχόλια:

  1. ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΟΥΦΑΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικος...πριν εναμιση χρονο το επαιζε τσαμπουκας και στρατοκαυλος με τα τσιρακια του και τωρα γλυφει μηπως και μπει στο συνδυασμό της ΝΔ για τις επερχομενες εκλογες...

    Εμετικος απλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.