Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Απο το Σοφικό η Τζιχαντίστρια της Αυστραλίας (video)




Η σύντροφος του δράστη της ομηρίας στην καφετέρια Lindt Chocolate στο Σίδνεϊ είναι ελληνικής καταγωγής.




Αποκλειστικά σας ενημερώνουμε ότι η Αναστασία Ντρούδη κατάγεται απο το Σοφικό Κορινθίας.

Ο πατέρας της γεννήθηκε στο Σοφικό της Κορινθίας και έφυγε νεαρός για την Αυστραλία.

Πρόκειται για την 35χρονη Αμιράχ Ντρούδη (Droudis), που λεγόταν Αναστασία Ντρούδη πριν αποφασίσει να ασπαστεί το Ισλάμ.

Τα πάντα άλλαξαν στη ζωή της όταν γνώρισε τον Μαν Χάρον Μονίς. Η 35χρονη σύζυγος του δράστη της ομηρείας στην Αυστραλία, Αμιρά Ντρούδη (Droudis), είναι κόρη Ελλήνων μεταναστών που εγκαταστάθηκαν στο Μπέλμορ του Σίδνεϊ. Χριστιανή ορθόδοξη, γνωστή με το όνομα «Αναστασία», εργαζόταν από τα 18 της χρόνια ως κομμώτρια στην αυστραλιανή πρωτεύουσα και σύχναζε σε πάρτι και μπαρ με τους φίλους της. Ομως όταν στη ζωή της μπήκε ο Ιρανός Μονίς, που συγκλόνισε την Αυστραλία πριν από μερικές ημέρες, «επηρεάστηκε» από εκείνον, σύμφωνα με φίλους της, άλλαξε το όνομά της στο αραβικό «Αμιρά» και ασπάστηκε το Ισλάμ.

Παρόλο που έχει κατηγορηθεί για σοβαρά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων για μία δολοφονία, η 35χρονη γυναίκα παραμένει ελεύθερη. Είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται καθημερινά σε αστυνομικό τμήμα λόγω της ποινής κάθειρξης με αναστολή που της έχει επιβληθεί για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του Μονίς, η οποία μαχαιρώθηκε 18 φορές και πυρπολήθηκε, έγκλημα στο οποίο ο σύζυγός της θεωρήθηκε συνεργός.

http://diogenis-press.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.