Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Άντρας ξόδεψε 175.000 δολάρια για να μοιάσει στη Madonna: Τώρα είναι για... γέλια! (φωτός)












Αν η προσπάθεια μίμησης είναι η πιο ειλικρινής έκφραση θαυμασμού η Madonna πρέπει να είναι ιδιαίτερα κολακευμένη με αυτή την είδηση... μέχρι να δει το αποτέλεσμα!
Αμερικάνικη εκπομπή παρουσίασε την ιστορία του 27χρονου Adam Guerra και την απίστευτη εμμονή του με την 56χρονη βασίλισσα της ποπ. Ο νεαρός αποκάλυψε πως η αγάπη του για την Madonna ήταν τόσο μεγάλη που δέχτηκε να υποβληθεί σε 18 διαφορετικές πλαστικές επεμβάσεις ανάμεσα σε αυτές στο πιγούνι του, στα ζυγωματικά του και τα χείλη του, ξοδεύοντας συνολικά το ποσό των 75.000 δολάρια για να της μοιάσει.


Ο ίδιος δήλωσε: "Το μισό μου πρόσωπο είναι ψεύτικο. Πραγματικά δεν νιώθω τίποτα".


Εκτός από το ποσό στους πλαστικούς ο Adam επίσης ξόδεψε 100.000 δολάρια για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα του με κομμάτια που θύμιζαν Madonna. "Προσπαθώ να δημιουργήσω δικά της looks. Τα μαλλιά, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα".

Βέβαια λέει πως το περιβάλλον του δεν τον υποστηρίζει σε αυτή του την προσπάθεια. Ο σύντροφός του Michael δήλωσε στην εκπομπή: "Πραγματικά νοιάζομαι για τον Adam και ο εθισμός του με την Madonna θα χαλάσει τη σχέση μας. Θέλω να έχω σχέση με αγόρι και όχι με μια 56χρονη γυναίκα"!

Λέτε να έχει δίκιο ο Michael;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.