Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Για ιστορική νίκη μιλούν στο ΣΥΡΙΖΑ -Το πρώτο σχόλιο και οι πρώτες αντιδράσεις μετά τα exit polls [εικόνες]



«Ανεξάρτητα από το αν θα επιτευχθεί αυτοδυναμία, στον βαθμό που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, πρόκειται για ιστορική νίκη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος τάχτηκε συντριπτικά κατά της λιτότητας. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει το εφαλτήριο σημαντικών αλλαγών για όλη την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας για να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης», έλεγαν χαρακτηριστικά κύκλοι της Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.









Κοσμοσυρροή στο περίπτερο της Κλαυθμώνος

Το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κλαυθμώνος από νωρίς το απόγευμα είχε πλημμυρίσει από κόσμο, από πιτσιρίκια μέχρι ηλικιωμένους, ενώ ανάμεσά τους διακρίνονταν και αρκετοί Ιταλοί, Ισπανοί και άλλοι, οι οποίοι μάλιστα τραγουδούσαν το Bella Ciao, ενώ με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τα αποτελέσματα των exit polls. Πάντως, από νωρίς το απόγευμα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στήνει εξέδρα στα Προπύλαια, γιατί πιθανότατα εκεί θα γίνουν και οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.