Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Αποχώρηση Κ. Λογοθέτη, Θ. Μουζάκη και Κ. Δόσχορη από το Δημ. Συμβούλιο και τι προηγήθηκε





Το θέμα που προκάλεσε την αποχώρηση του τέως Δημάρχου Κ. Λογοθέτη και των μελών του συνδυασμού του Θ. Μουζάκη και Κ. Δόσχορη ήταν ο Ορισμός εκπροσώπου Δήμου και καθορισμός της θέσης που αυτός θα τηρήσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”, την 28ηΦεβρουαρίου 2015, με μοναδικό θέμα “Ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας”.Ο κ. Λογοθέτης δεν περίμενε ότι ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης θα διατηρήσει το ΔΣ της εταιρείας ως έχει συνεχίζοντας τον αποκλεισμό των μελών του συνδυασμού “Με τους πολίτες μπροστά” από τη συμμετοχή στο ΔΣ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. Θυμίζουμε ότι κατά τον ορισμό των μελών του ΔΣ της Λουτράκι Α.Ε. τον Ιούλιο του 2014 ο νεοεκλεγείς τότε Δήμαρχος Γ. Γκιώνης έκρινε ότι δεν πρέπει να συμμετέχει στο ΔΣ ο πρώην Δήμαρχος και μέχρι τότε Πρόεδρος Κ. Λογοθέτης (που παραιτήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές από τη θέση του Προέδρου της Λουτράκι Α.Ε. αφήνοντας στη δημ. Αρχή Γ. Γκιώνη τη διαχείριση). Επιπλέον τότε ο κ. Γκιώνης απέκλεισε από μέλος και οποιοδήποτε μέλος του Συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά”. Και τον Ιούλιο και τώρα ο κ. Λογοθέτης έκρινε αυτή τη συμπεριφορά αντιδημοκρατική και υποβολιμαία από το ΚΑΖΊΝΟ. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου επανέλαβε την άποψή του και στη συνέχεια αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας συνοδευόμενος από τα άλλα 2 μέλη του συνδυασμού του.Όπως γίνεται πάντα όταν φεύγει κάποιος από την παρέα, αυτοί που μένουν αρχίζουν να τον σχολιάζουν. Αυτό έγινε και χθες όπου ο Δημ. Σύμβουλος Σπ. Ράττης ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται εντολές από κανέναν ούτε ο ίδιος ούτε ο συνδυασμός στον οποίο ανήκει, ούτε και λέει ψέμματα (για ποιον χτυπάει η καμπάνα;).
Ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου το πήγε ένα βήμα παραπέρα και τόνισε ότι με το ισχυρό ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός του Γ. Γκιώνη όχι απλώς δεν δέχεται εντολές, αλλά είναι αυτός που δίνει τις εντολές για λογαριασμό των δημοτών που εκπροσωπεί και που τον τοποθέτησαν στη θέση που είναι. Τέλος θυμήθηκε μια πρόσφατη τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Π. Παύλου όπου ο κ. Παύλου απευθυνόμενος στον κ. Λογοθέτη έλεγε ότι ο κ. Λογοθέτης είναι υπεύθυνος για την πορεία της Λουτράκι Α.Ε. Αυτό ο κ. Γεωργίου το θεώρησε ουσιαστικό και δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει αναλυτικότερα όταν θα παρίσταται και ο κ. Παύλου.

Πηγή:: tvtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.