Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δ.Τ. από τους Πολίτες Μπροστά για την αποχώρησή τους από το Δ.Σ.



ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΕΣΤΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ?

28 Φεβρουαρίου 2015, Λουτράκι


Η Δημοτική Παράταξη « Με τους Πολίτες Μπροστά » θέλει κατηγορηματικά να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου και Προέδρου της Τουριστικής Α.Ε.,  κ. Γεώργιου Γκιώνη, ο οποίος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 26/02/15, με θέμα τον ορισμό του « Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Α.Ε.» , απέκλεισε για ακόμη μια φορά την εκπροσώπηση της τρίτης παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου που εκφράζει το 22% των συνδημοτών μας , σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ίδιας της εταιρείας, όπου απαιτείται η μέγιστη συναίνεση και συμμετοχή των δημοτικών παρατάξεων στο Δ.Σ. αυτής.

Καλούμε όλους τους δημότες να προβληματιστούν σχετικά με το τι πραγματικά οδήγησε τον κ. Γκιώνη στην απόφαση,  να αποκλείσει την παράταξη που διαχειρίστηκε  τα τελευταία 3,5 χρόνια την χρεωμένη Δημοτική Επιχείρηση που μας κληρονόμησε.

Η δημοτική παράταξη « Με τους Πολίτες Μπροστά »:

1.    Κινήθηκε με κεντρικό άξονα τη διαφάνεια
2.   Τήρησε αξιοπρεπή  στάση
3.   Διαχειρίστηκε 12.000.000 εκατομμύρια χρέη
4.   Δεν πήρε δάνεια
5.   Βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατασπατάληση 39.000.000 €, κατά την περίοδο  2006-2010 στην εταιρεία
6.   Δεν επέτρεψε την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε., με στόχο την προάσπιση των δημοτικών συμφερόντων
7.  Εκπροσώπησε ενεργά τον Δήμο για πρώτη φορά στο  Διαχειριστικό Συμβούλιο της Κοινοπραξίας, κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων που πηγάζουν από το Κοινοπρακτικό

Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει αυτή την ώρα η Τουριστική Α.Ε.,  χάριν της διοίκησης του κ. Γκιώνη με την κατασπατάληση των 39.000.000 εκατομμυρίων κατά την περίοδο 2006-2010 , των δανείων ενεχυριάζοντας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του Καζίνο και αφήνοντας 12.000.000 εκατομμύρια χρέη το 2011, κάποιοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, ερχόμενοι παράλληλα αντιμέτωποι με την πολιτική ευθύνη της δημοκρατικής αντιπροσώπευσης όλων των δημοτικών παρατάξεων του τόπου στο Δ.Σ. της Τουριστικής Α.Ε., για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προβλημάτων της εταιρείας.

Με αφορμή το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Τουριστική Α.Ε., καλούμε τους Δημότες μας να αναλογιστούν εάν τελικά έχουμε Δημοκρατία ή έστω Αντιπροσώπευση στα συμφέροντα του Δήμου και δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι θα είμαστε παρόντες παρά τους αποκλεισμούς και τις όποιες μεθοδεύσεις του κ Γκιώνη, στηρίζοντας  με Ήθος και Δημοκρατία τα συμφέροντα της Δημοτικής Επιχείρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.