Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σύλλογος Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου - 10 χρόνια δράσης






Πραγματοποιήθηκε   Σάββατο 7 Μαρτίου η προγραμματισμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου , σήμερα που ο δραστήριος αυτός Σύλλογος κλείνει 10 χρόνια δράσης και προσφοράς στο περιβάλλον.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Λουτρακίου ,όπου το παρόν έδωσαν οι   ηγεσίες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κορίνθου- Λουτρακίου , εθελοντικές ομάδες του Νομού, καθώς και άλλοι Σύλλογοι.
 Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Λυγκούρης αναφέρθηκε στα 10 χρόνια δράσης του Συλλόγου και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή και μεταξύ αυτών και το Σύλλογο μας του Φλοίσβου Λουτρακίου.
 Έγινε στη συνέχεια απονομή επαίνων σε Συλλόγους και Υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στην προστασία του φυσικού πλούτου του νομού μας.
 Όλοι οι καλεσμένοι εξήραν το έργο του Συλλόγου Πυροπροστασίας Λουτρακίου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στον Γεράσιμο Λυγκούρη στον άνθρωπο που αγωνίστηκε για τη δημιουργία αυτής της ομάδας.
 Εμείς από τη μεριά μας να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα που αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος και η φετινή αντιπυρική περίοδος να περάσει χωρίς σοβαρά προβλήματα.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου – Λουτρακίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.