Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

2o OPEN TOURISM CORINTHIA - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ BRANDING ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (VIDEO)




Το OpenTourism αποτελεί μία πρωτοβουλία από ανθρώπους που αγαπούν και
ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο του τουρισμού και όλα τα σχετικά θέματα που προκύπτουν. Εκτός από απόψεις και επιχειρηματικές ιδέες, ένας από τους στόχους είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού και η προώθηση της γνώσης στις επιχειρήσεις του κλάδου.

Στόχος της δεύτερης συνάντησης είναι να γνωρίσουμε καλύτερα το πεδίο του Brandingκαι την σωστή του εφαρμογή στον Τουριστικό κλάδο. Η στρατηγική του Brandingως ένα σημαντικό εργαλείο του Τουριστικού Μάρκετινγκ, η εφαρμογή του σε μία ψηφιακή στρατηγική, καθώς και η αξιοποίηση του στην πράξη από την επιχειρηματική κοινότητα, θα είναι τα θέματα που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι συμμετέχοντες στην ημερίδα, από νέους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας και του ακαδημαϊκού χώρου. Στην συνάντηση επίσης θα παρουσιάσουν ιδέες και προτάσεις για την Κορινθία.
Το Loutraki Thermal Spa αποτελεί ιστορικό σημείο αναφοράς για την λουτρόπολη. Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του, το σύγχρονο περιβάλλον του, οι ιαματικές ιδιότητες του νερού και η ιστορικότητα του, προσφέρουν την προστιθέμενη αξία που ψάχνουμε στους χώρους φιλοξενίας του OpenTourism. Τα Ιαματικά Λουτρά του Λουτρακίου είναι μία από τις βασικές αξίες του brand της πόλης και ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος για να στεγάσει τις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις του 2ου OpenTourism Corinthia.
Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας-CorinthianClusterκαι το Δίκτυο ‘’ExperienceCorinthia” για την προώθηση θεματικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.