Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ‏



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 06η Mαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1.Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2015 και ανατροπή αναλήψεων.

2.Αναμόρφωση δημοτικού προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

3.Διάθεση πίστωσης και έγκριση των όρων πρόχειρου διαγωνισμού εκτέλεσης προμήθειας υλικών (Λαμπτήρες κ.λ.π.) για τη συντήρηση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στη Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου – Περαχώρας (Αρ. Μελ.1/2015).

4.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης αναφορικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4264/2014 περί χορήγησης βραχυχρόνιων αδειών στάσιμου υπαίθριου εμπορίου.

5.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης κατόπιν της αίτησης της εταιρείας ‘’ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΤΡΙΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.’’ για συμβιβαστική επίλυση διαφοράς, ένεκα επιβολής προστίμου από το Δήμο.

6.Συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών μίσθωσης ακινήτων .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Ο Πρόεδρος

Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &

Τοπικής Κοινότητας Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος

Δήμαρχος





Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.