Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Έτσι ονειρεύεται ο Πανούσης να κάνει την αστυνομία



Επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου της Αθήνας θα εφαρμοστεί το αμέσως επόμενο διάστημα με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας και ευταξίας, την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των Αθηναίων και την ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου της καθημερινότητάς τους...




Η εφαρμογή του θα αφορά ειδικότερα τις περιοχές των Αστυνομικών Τμημάτων Ομονοίας, Ακροπόλεως, Εξαρχείων, Αγίου Παντελεήμονα και Κυψέλης.

Στα βασικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνονται:

διαμόρφωση 16 τομέων επιχειρησιακής δράσης σε ισάριθμες γεωγραφικές περιοχές
εντατικές αστυνομικές δραστηριότητες όλο το 24ωρο
ανάπτυξη πεζών και εποχούμενων περιπολιών τάξης και ασφάλειας
επιχειρήσεις στοχευμένου χαρακτήρα (όπως ομάδα παραεμπορίου, ναρκωτικών, επαιτείας, εκδιδομένων γυναικών),
συμπληρωματική δραστηριοποίηση ειδικών επιχειρησιακών μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας (όπως ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ) για την υποστήριξη των προαναφερομένων δράσεων.

Τα Αστυνομικά Τμήματα καθίστανται το σημείο αναφοράς για την υλοποίηση όλων των δράσεων. Το αστυνομικό προσωπικό που θα αναλάβει την υλοποίηση του σχεδίου δεν θα διατίθεται σε άλλη υπηρεσία και θα ασχολείται αποκλειστικά με τα συγκεκριμένα καθήκοντα, υπό την εποπτεία των διοικητών των προαναφερθέντων Α.Τ..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.