Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΟΥΚάδες φώναζαν «Να πάρουμε την Πόλη» στην παρέλαση -Να τιμωρηθούν, ζητάει βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]




Ένα σύνθημα των ΟΥΚάδων κατά τη διάρκεια της παρέλασης ενόχλησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, η οποία ζήτησε την τιμωρία τους.
Η βουλευτής με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο
Facebook τα έβαλε με τους βατραχανθρώπους για τα συνθήματα που φώναζαν στην παρέλαση, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία». Μάλιστα ζήτησε την τιμωρία τους και τόνισε πως στον ελληνικό Στρατό θα πρέπει να ξεκινήσει κάθαρση από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί.
Το σύνθημα των βατραχανθρώπων
«Και το όνειρό μας είναι
στην Πόλη εμείς να μπούμε,
σημαία να υψώσουμε,
τον ύμνο εμείς να πούμε»
Αυτό είναι το σύνθημα των ΟΥΚάδων του Πολεμικού Ναυτικού (στο 1.24'' στο βίντεο της Eurokinissi) που ενόχλησε την κ. Κατριβάνου.


ΠΑΣΟΚ: Να ζητηθούν ευθύνες
Αμεση ήταν και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για τα συνθήματα:
«Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη συστολή δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου; Θα ζητήσει κανείς ευθύνες από αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το «ελεύθερο» να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας;» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Η ανάρτηση της Βασιλικής Κατριβάνου στο Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.