Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στη Ρόδο. Παρίσταναν τους μετανάστες



Στη σύλληψη δύο Σύρων 26χρονων δουλεμπόρων οδηγήθηκαν οι λιμενικοί του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου. Παρίσταναν τους μετανάστες. Οδηγούνται αύριο στον εισαγγελέα...

Στη σύλληψη δύο Σύρων 26χρονων δουλεμπόρων, οι οποίοι ευθύνονται για την σημερινή τραγωδία σε ακτή της Ρόδου που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, ενός άνδρα και ενός μικρού παιδιού, προχώρησαν οι λιμενικοί του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "Δημοκρατικής της Ρόδου", οι δύο δουλέμποροι, παρίσταναν τους μετανάστες και εκρατούντο μαζί με άλλους στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου.
Από την προανάκριση, αναγνωρίσθηκαν από θύματα αυτής της τραγωδίας και από την έρευνα προέκυψε ότι είχαν αναλάβει την μεταφορά των μεταναστών από το Φετιγέ της Τουρκίας στη Ρόδο. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά αύριο Δευτέρα από το Λιμενικό Σώμα.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγούν αύριο ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.
Σημειώνεται ότι οι μετανάστες είχαν ενημερώσει αρχικά τους Λιμενικούς ότι την μεταφορά τους την είχε αναλάβει Τούρκος δουλέμπορος, ο οποίος εγκατέλειψε το σαπιοκάραβο με την βοηθητική λέμβο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.