Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μπουτάρης VS Καμμένου: Δεν τον πάω με τίποτα τον χοντρό. Αν τον δω κρεμασμένο δεν θα κόψω το σχοινί




O Γιάννης Μπουτάρης, δεν μπόρεσε να κρύψει την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμένου. Πώς αντέδρασαν οι ΑΝ. ΕΛ. (Vid)

Τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων και των περιφερειών.
Παρότι ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε την στήριξη της κυβέρνησης στη δύσκολη μάχη που, όπως είπε, δίνει για τη σωτηρία της Ελλάδας, δήλωσε για τον υπουργό Αμυνας:
"Το 'χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί, ένα πράγμα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Δείτε το σχόλιο του Γιάννη Μπουτάρη στο βίντεο:


ΑΝ.ΕΛ: Πολιτικό σχόλιο απίστευτης ηλιθιότητας
Στο θέμα παρενέβη με ανακοίνωσή της η συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας "την αηδία και την οργή της για την απαράδεκτη δήλωση κατά του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. κ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ από τον δήμαρχο της πόλης", τον οποίο αποκάλεσε "γνωστό τουρκολάγνο".
Αναφέρει η ανακοίνωση:
"Πολιτικό σχόλιο απίστευτης ηλιθιότητας έκανε για ακόμη μια φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μπουτάρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό!!!Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί.
Αφήνουμε στο λαό της πόλης να κρίνει τις άκρως απαράδεκτες δηλώσεις ενός δημάρχου που υποτίθεται εκφράζει όλους τους πολίτες όπου και αν ανήκουν".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.