Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Τελευταία διορία στο δήμο μας να δώσει τα στοιχεία για το νερό



Τελευταία διορία στο Δήμαρχο Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων Κ. Λογοθέτη έχει δώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προσκομίσει τα στοιχεία με τις μετρήσεις που θα έπρεπε να έχει διεξάγει βάσει εγκυκλίου του Υπ. Υγείας το περασμένο καλοκαίρι.

Σε επικοινωνία μας με το θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, Αν. Πουλά μας τόνισε ότι η Περιφέρεια έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο στο Δήμο και περιμένει να λάβει τα αποτελέσματα.
Σε περίπτωση που η Δημοτική Αρχή δεν τα προσκομίσει τότε η Περιφέρεια θα κινηθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες της να κάνει αυτή δειγματοληψίες. Είναι η δεύτερη διορία που σύμφωνα με τον κ. Πουλά δίνει η Περιφέρεια.
Την πρώτη φορά ήταν προφορική και έληξε προ 9 ημερών. Στη συνέχεια και αφού ο Δήμαρχος δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο, του ζητήθηκε και εγγράφως πλέον να το πράξει.
Στην ερώτησή μας πότε λήγει η νέα διορία μας απάντησε «στο τέλος της εβδομάδας».
Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει και η στάση των υπόλοιπων κομμάτων.
Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που σε άλλη περίπτωση στην ίδια περιοχή το περασμένο καλοκαίρι είχαν συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις τώρα φαίνεται να προτιμούν να αποφεύγουν να πάρουν θέση.
Σε επικοινωνία μας με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θ. Πετράκο την περασμένη εβδομάδα μας είχε αναφέρει ότι περιμένει να ενημερωθεί αλλά μία εβδομάδα αργότερα δεν έχουν πάρει θέση στο θέμα, έστω καθησυχάζοντας τις ανησυχίες των πολιτών.
Το ίδιο συνέβη και με το συντονιστή της ΔΗΜΑΡ Μπ. Βακαλόπουλο. Και το ΚΚΕ τέλος, τηρεί στάση σιωπής προς το παρόν.
πηγή:isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.