Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Εκατοντάδες έκαναν δωρεάν εξέταση στην Κόρινθο


Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Κορινθίων, όπου πολλοί συμπολίτες μας, μέλη του ΣΤ΄ ΚΑΠΗ Κορίνθου, προσέτρεξαν να υποβληθούν σε δωρεάν Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας.
Η εξέταση αφορά κυρίως γυναίκες ηλικίας από 55 έως 65 ετών, οι οποίες πλέον  έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την εξέταση αυτή από εξειδικευμένους επιστήμονες, τόσο την Παρασκευή 2/3/12, όσο και το Σάββατο 3/3/12, στην έδρα του ΚΑΠΗ,  Αδειμάντου 22 στην Κόρινθο.
Εκεί παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός καθώς και οι συντελεστές της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία του Κ.Κ.Π. του Δήμου και του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.
Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όσους συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή,  εξάροντας τον Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.  κ. Σταματάκη, την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μαρινού καθώς και την Πρόεδρο του Ελληνικού  Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, κ. Τσεκούρα. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε, ότι αυτές οι πρωτοβουλίες  θα συνεχιστούν και σε άλλες δημοτικές ενότητες του δήμου μας, αφού στόχο έχουν να προασπίσουν την δημόσια υγεία και να εμπεδώσουν στη συνείδηση των συμπολιτών μας, ότι η πρόληψη είναι ανώτερη της θεραπείας, στόχο που ενσυνείδητα προωθεί η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της προστασίας της υγείας και της ευζωίας  των δημοτών.



korinthostv.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.