Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Παπαδήμος: "Τα μέτρα ανοίγουν προοπτική για έξοδο από την κρίση" Live συνέντευξη τύπου

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί ανοίγουν προπτικές για έξοδο από την κρίση,
τόνισε ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχωρεί αυτήν την ώρα στις Βρυξέλλες, με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί στην Αθήνα και στο Eurogroup θα δώσουν αναπτυξιακές ευκαιρίες για την χώρα. "Έχει γίνει δεκτό από όλες τις χώρες ότι θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε μέτρα που θα φέρουν ανάπτυξη στην οικονομία" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος πάντως αναγνώρισε ότι το νέο πρόγραμμα θα απαιτήσει βραχυπρόθεσμες θυσίες, προσθέτοντας ότι "έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε"

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι η Ευρώπη μας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να την διαψεύσουμε. "Αντίθετα, πρέπει να διαψευστούν όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να τα καταφέρει" επεσήμανε. 

Εκτίμησε δε ότι από τα μέσα του επόμενου χρόνου ίσως είναι ορατά τα πρώτα σημάδια της ανάπτυξης. 


Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.