Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η Κ. Φαρμάκη «τράβηξε το αυτί» του Κ. Λογοθέτη για το νερό του Λουτρακίου!!!


Από το γραφείο τύπου της βουλευτή Κορινθίας κας Κ. Φαρμάκη
αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Επιστολή στον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κο Κώστα Λογοθέτη, έστειλε σήμερα η Βουλευτής Κορινθίας, κα Κατερίνα Φαρμάκη, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με την εξεύρεση εξασθενούς χρώμιου στο νερό του Λουτρακίου  σε μετρήσεις των Οικολόγων – Πράσινων.
Η κα βουλευτής αφού εξέθεσε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ζητά από τον κο Δήμαρχο, κατά πρώτον,  να προστατεύσει την  ποιότητα και καταλληλότητα  του νερού του Λουτρακίου με τη δημοσίευση των μετρήσεων που έχουν στη διάθεση τους οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και οι οποίες καθησυχάζουν τις ανησυχίες των πολιτών.
Και κατά δεύτερον, να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων, όπως η επέκταση της υφιστάμενης ΕΕΛ Κορίνθου – Λουτρακίου και στους παραλιακούς οικισμούς Άσσου-Λεχαίου, Βόχας και Βραχατίου».
Σε κάποιο σημείο η κα Φαρμάκη ανέφερε: «…Συνεπώς,  κάθε ζήτημα αναφορικά με  το νερό Λουτρακίου πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, καθώς δεν αφορά μόνο ένα προϊόν στο οποίο βασίζει μια ολόκληρη περιοχή την φήμη της και ένα μεγάλο μέρος της οικονομικής της δραστηριότητας, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.