Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΦΩΤΟ: Με ποιόν τραγουδιστή υπηρέτησε στην αεροπορία ο Γ. Καρατζαφέρης;



Στο ψηφοφέλτιο του ΛΑΟΣ συμπεριλήφθηκε η Αλίκη Αρβανιτίδη,

η οποία στο παρελθόν ήταν και πάλι υποψήφια, αλλά με άλλο κόμμα και συγκεκριμένα με τη Νέα Δημοκρατία. Η σύζυγος του «Πασχάλη», έγραφε σχεδόν με τόσο μεγάλα γράμματα όσο αυτά του επιθέτου της το ότι ήταν «Σύζυγος Πασχάλη»στα διαφημιστικά της φυλλάδια.

Κατόπιν όμως της διαπόμπευσης για την παράνομη σχέση και το τέκνο του συζύγου της, αποφάσισε να κατέβει στον εκλογικό στίβο με τον ΛΑΟΣ, ενώ σήμερα, πραγματοποιήθηκε και η παρουσίασή της από τον Γ. Καρατζαφέρη…

«Με τον Πασχάλη ήμασταν μαζί εθελοντές στην Αεροπορία. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μας είχε ενώσει και η μουσική, τότε που εγώ έκανα ραδιοφωνικές εκπομπές και εκείνος μεσουρανούσε με τους OLYMPIANS και είχαμε πάντα μια σχέση σταθερής και αμετάβλητης φιλίας. Ημουν και στο γάμο του με την εξαιρετική δικηγόρο Αλίκη Αρβανιτίδη…»
pasxaliskaratzaferis

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.