Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χρ. Παππά: Με... αποκαλυπτικό μαγιό! (φωτογραφίες)


Όταν η Χριστίνα Παππά έμφανίζεται με... καυτό μαγιό στην παραλία, τότε οι παπαράτσι κάνουν πάρτυ! Η σέξι ηθοποιός απαθανατίστηκε από το φακό του "OK" σε πόζες που θα σας μείνουν αξέχαστες...

To απόγευμα της Παρασκευής 6 Απριλίου, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επιστροφή της από τη Μύκονο όπου πήγε για να προετοιμάσει την εξοχική της κατοικία στην περιοχή Κανάλια για το Πάσχα, η 42χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης.



«Δεν ήταν το πρώτο μου μπάνιο, έχω κάνει ήδη άλλα δύο. Μόλις ανοίγει ο καιρός αρχίζω νωρίς την κολύμβηση γιατί βοηθάει πολύ το σώμα», επισημαίνει στο "ΟΚ!" η Χριστίνα Παππά. «Το καλοκαίρι, αν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, κολυμπάω κάθε μέρα. όπως επίσης φροντίχω να γυμνάζομαι συχνά, κάνοντας θαλάσσιο σκι», συμπληρώνει η ίδια.



Η πρώην διαγωνιζόμενη του "Dancing on ice" προγραμμάτισε να γιορτάσει φέτος το Πάσχα στη Μύκονο παρέα με καλές φίλες, αλλά χωριστά από τον 26χρονο μοναχογιό της Δημήτρη ο οποίος σχεδίασε να ταξιδέψει με φίλους του στις Σπέτσες. Τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Παππά έχει ξεκινήσει γυρίσματα για μια καινούργια ελληνική κοινωνικο - κωμική σειρά την οποία υπογράφει ο νεαρός σεναριογράφος Δημήτρης Κόλλιας. Επιπλέον στα τέλη Μαίου η ηθοποιός θα ταξιδέψει στην Ιταλία με αφορμή τν έναρξη των γυρισμάτων της νέας της ιταλικής ταινίας με προσωρινό τίλο "Operazione passagio livello" (Eπιχείρηση σε άλλο επίπεδο).




Πηγή : [http://www.markos.tv]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.