Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στέλιος Μάρκελλος: «Δεν φεύγω εγώ… αυτοί δεν με χρειάζονται»



Η επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Κορινθία, καταγράφει ήδη δυσαρέσκεια υποψηφίων αυτή τη φορά, οι οποίοι, μετά την αξιολόγηση Σαμαρά, δεν περνάνε τις «εξετάσεις» και δεν περιλαμβάνονται στις λίστες των υποψηφίων.


Ο Δικηγόρος Πολιτευτής της Ν.Δ. Κορινθίας ,Στέλιος Μάρκελλος, και ενδιαφερόμενος μέχρι εχθές να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Κορινθίας στις επερχόμενες εκλογές, δηλώνει σήμερα με νόημα: «Εμμένω στο ότι δεν φεύγω εγώ από την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτοί δεν με χρειάζονται».



Ο Στέλιος Μάρκελλος, καταφαίνεται ότι δεν πιστεύει ότι μας κυβερνούν πραγματικά η εντιμότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη στην πολιτική, αλλά εάν τελικά υπάρχουν ζουν … κάτω από το πολιτικό χιόνι.



Όπως δηλώνουν κύκλοι προσκείμενοι στον Στέλιο Μάρκελλο, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας «μόνο έδωσε» στην Νέα Δημοκρατία και «δεν ζήτησε και δεν πήρε τίποτα». Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν ότι ο ίδιος «είναι πάντα ένα φτωχόπαιδο, ¨άφραγκος¨, που ενδιαφέρεται πάντα περισσότερο για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, καθώς από αυτά προέρχεται και σε αυτά ανήκει».


Υποστηρίζουν ότι ο «Στέλιος Μάρκελλος δεν είναι ο άνθρωπος που θα μπει σε κάδρα τηλεοπτικών καναλιών ή φωτογραφίες σε … δακρύβρεκτες εμφανίσεις, αλλά ψύχραιμα θα αποφασίσει τις επόμενες πολιτικές του πράξεις, συζητώντας με την οικογένεια του και τους φίλους του».


Σύμφωνα με όσες πληροφορίες μπόρεσε να συλλέξει το «pelopsnews» ο Στέλιος Μάρκελλος δεν έχει σήμερα αποφασίσει την μετακίνηση του σε άλλο πολιτικό χώρο, αλλά και δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποια σχετική πρόσκληση. Αναφορικά πάντως με την πιθανή μετακίνηση σε παρακείμενο πολιτικό χώρο σε σχέση με την μνημονιακή πολιτική σήμερα της Ν.Δ. και αντιμνημονιακή όλων των «συγγενών» κομμάτων, καλά γνωρίζοντες τον πολιτευτή της Ν.Δ. αντιτείνουν ότι δεν είναι αυτό το καθοριστικό ζητούμενο, αλλά εάν πιθανός πολιτικός χώρος θα μπορούσε να τον φιλοξενήσει μαζί με τις πάγιες προσωπικές και πολιτικές του ανησυχίες και προβληματισμούς.


Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Μάρκελλου έχει ως εξής:



«Ευχαριστώ θερμά, θερμότατα τα εκατοντάδες μηνύματα – τηλεφωνήματα συμπαράστασης στο πρόσωπο μου. Κουράγιο, υπομονή και επιμονή υφαίνουν ό,τι καλύτερο μέσα μου – μας.



Πιστεύω, πως αν πραγματικά μας κυβερνούν η εντιμότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη στην πολιτική, τότε αυτές οι έννοιες εξακολουθούν να ζουν σαν λουλούδια κάτω από το χιόνι.



Εμμένω στο ότι δεν φεύγω εγώ από την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτοί δεν με χρειάζονται.»


pelopsnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.