Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ: Την 54χρονη Sharon Stone με καυτό bikini! (pics)



Στα 54 της, η Sharon Stone παραμένει… κορμάρα!
Η διάσημη ηθοποιός που διέθετε στα νιάτα της ένα από τα ωραιότερα σώματα του Hollywood, έχει καταφέρει να «κρατηθεί» σε πολύ καλή φόρμα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της με μαγιό.

Οι παπαράτσι, την πέτυχαν σε παραλία της California, παρέα με μια πολύ καλή της φίλη.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η Stone παρά τις ατέλειες που είναι φυσιολογικές για την ηλικία της, διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση.

Μάλιστα έδειχνε να βρίσκεται και σε πολύ ανεβασμένη διάθεση, όση ώρα απολάμβανε τον καυτό ήλιο κάνοντας την ηλιοθεραπεία της.

Εκτός από το sexy της bikini, τις εντυπώσεις έκλεψε και το καυτό της σορτσάκι, το οποίο δεν τολμούν να φορέσουν ούτε… 20αρες!

Καλά βέβαια, μην περιμένετε να δείτε το κορμί που είχε στο «Βασικό Ένστικτο» γιατί θ΄απογοητευτείτε. Το σίγουρο όμως είναι πως η Sharon «κρατιέται» καλά. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε πως πριν ένα μήνα περίπου, κατάφερε να «ρίξει» έναν κούκλο Αργεντίνο (μοντέλο), πολλά χρόνια μικρότερο της, με τον οποίο κατέληξε στο… ξενοδοχείο της;;;

Δες φωτογραφίες...










Πηγή: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.