Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Παπαράτσι: Η μοντέλα το ψεύτικο στήθος και το σκουπιδάκι στο μπικίνι!


Είναι κορίτσι «αμαρτωλό». Έχει κάνει άπειρα γυμνά και πρόσφατα έβαλε απο ενάμισι κιλό σιλικόνη στο καθένα…Τούμπανο λέμε. Άπλωσε το μαυρισμένο της κορμί, αφού το άλειψε πρώτα με λάδι-έτσι για να γλιστράει-και έβγαλε το μαγιό της!

Το «τίγκα» στη σιλικόνη στήθος της έκανε την εμφάνισή του και ξαφνικά ένα…σκουπιδάκι μπήκε….στο……! Και ο άτιμος ο παπαράτσι απαθανάτισε τη στιγμή του ψαξίματος!Πάντως αν δε το έχει βρει ακόμα ευχαρίστως την βοηθάμε…

 


Από τις πιο καυτές υπάρξεις της Ιταλίας, η πρώην του Matteo Ferrari της Μπεσίκτας, η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο Anna Falci…επιδεικνύει κανά το καλογυμνασμένο της κορμί! Η Falchi έγινε γνωστή από το έργο «Η Μαύρη Ήπειρος», ενώ είχε συμμετάσχει και σε έργα του Federico Felini. Από τότε έχει επιδοθεί σε εκατοντάδες γυμνές φωτογραφήσεις!!! Πρόσφατα, η γυναικάρα ζεστάθηκε και ξάπλωσε στον ήλιο δείχνοντας παράλληλα το τεράστιο σιλικονάτο στήθος της. Το θέμα όμως είναι το σκουπιδάκι…Αυτό που ενόχλησε το…Αχ γατάκι…και σου είπα μακριά απο ξέφωτα…σηκώνεται σκόμη!!!




Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.